ua en ru

У Німеччині проходить найбільша спецоперація по припиненню торгівлі людьми

У Німеччині проходить найбільша спецоперація по припиненню торгівлі людьми Фото: торгівля людьми (ілюстративне фото, U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Заплановано обшук більше 60 борделів в кварталах червоних ліхтарів

Вранці 18 квітня в Німеччині почалася спецоперація по припиненню торгівлі людьми в якій беруть участь більше тисячі поліцейських по всій країні. Про це повідомляється в мікроблозі Twitter федеральної поліції Німеччини, передає DW.

Зокрема, повідомляється, що обшукають більше 60 борделів в кварталах червоних ліхтарів. Основна акція буде проведена в Північному Рейні-Вестфалії.

Як повідомляє видання, це найбільша облава в історії Німеччини.

Усього за оцінками експертів, 45,8 млн чоловіків, жінок і дітей у всьому світі перебувають у рабстві. Їх примушують до важкої фізичної праці або експлуатують у секс-індустрії.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, українські прикордонники ліквідували діяльність міжнародного каналу торгівлі людьми, що постачав українських жінок в Об'єднані Арабські Емірати з метою їх подальшої сексуальної експлуатації.

Також, в минулому місяці, поліція Іспанії спільно з Національним агентством щодо заборони торгівлі людьми (NAPTIP) Нігерії та Національним агентством з злочинності Великобританії (NCA) припинила діяльність міжнародного організованого угруповання, що займалася торгівлею людьми.