ua en ru

У Німеччині евакуювали різдвяний ярмарок через підозрілий пристрій

У Німеччині евакуювали різдвяний ярмарок через підозрілий пристрій Фото: Федеральне управління кримінальної поліції Німеччини (bka.de)

Причиною евакуації ярмарку стала загроза вибуху

У місті Потсдам Федеративній республіці Німеччина (ФРН) евакуювали різдвяний ярмарок через виявлення підозрілого пристрою. Про це повідомляє Potsdamer Neueste Nachrichten.

"На різдвяному ринку на Бранденбургскій вулиці в Потсдамі запідозрили наявність вибухівки, замаскованої в пакеті. На місці працюють фахівці Федеральної поліції. У район інциденту викликані вибухотехніки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в одній з прилеглих до різдвяної ярмарку аптек доставили підозрілий пакет розміром 40 на 50 сантиметрів. Один із співробітників аптеки відкрив пакет і виявив у ньому невідомий пристрій з проводами.

Зазначається, що повідомлення про це правоохоронці отримали близько 14:30 за місцевим часом і по прибутті на місце вирішила закрити ярмарок, евакуювавши відвідувачів.

Так, на місці працювали фахівці, що спеціалізуються на нетрадиційної вибуховій і пожежній техніці, оскільки це могло бути саморобний пристрій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на північному заході Лондона, де проходив різдвяний ярмарок, вибухнув автомобіль. За словами свідків події, автомобіль був припаркований у "підозрілому" місці.