ua en ru

Герега: З боку Черновецького затримок з підписанням рішень Київради немає

Секретар Київради Галина Герега заявляє, що постійно спілкується з мером Леонідом Черновецьким у телефонному режимі і що ніяких затримок з підписанням рішень Київради немає. Про це вона заявила сьогодні на брифінгу перед початком засідання Київради, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я вам казала, що три тижні тому спілкувалася з мером. І кожного тижня спілкуюся з мером - обговорюємо порядок денний. Рішення, які випускаються, він підписує...", - сказала секретар Київради.

Раніше, 22 вересня п.р., під час засідання Київради Герега повідомила, що Блок Леоніда Черновецького в Київраді розпущений. "Просимо вважати позафракційними депутатів, які входили до депутатської фракції Блоку Леоніда Черновецького", - заявила секретар Київради.

Нагадаємо, що 16 листопада 2010 р. Президент України Віктор Янукович звільнив Черновецького з посади голови КМДА, призначивши на цю посаду Олександра Попова. При цьому, Черновецький зберіг посаду мера міста, проте довгий час не з'являвся на роботі і взагалі не показувався на публіці.