ua en ru

Георгій Дзекон увійшов до наглядової ради "Укртелекому"

Голова правління ПАТ "Укртелеком" Георгій Дзекон увійшов до Наглядової ради компанії. Таке рішення прийняли акціонери "Укртелекому" на позачергових зборах у вівторок, 1 листопада, передає кореспондент РБК-Україна.

Також акціонери розширили склад Наглядової ради до чотирьох осіб і переобрали на новий термін її членів Пітера Голдшайдера, Іллю Солодовського і Клауса Хартмана. Питання виборів голови наглядової ради вирішено винести на перше засідання НР.
Крім того, акціонери "Укртелекому" затвердили стратегію розвитку компанії на 2012-2014 рр., яка передбачає, зокрема, перехід від реактивного реагування до активної діяльності у стосунках із абонентами, а також розширення послуги широкосмугового доступу до мережі Інтернет і цифрового телебачення (IPTV).

Нагадаємо, раніше сьогодні Георгій Дзекон заявив, щопогодився залишити посаду глави правління "Укртелекому".

Зокрема, відповідаючи на питання, чому акціонери прийняли рішення, що керувати компанією буде не він, Дзекон повідомив: "Ну, ми будемо це робити спільно з новим главою правління, я ввійду в наглядову раду і буду здійснювати стратегічне керівництво. Пропозицію про таку ротації було озвучено головою спостережної ради Пітером Гольдшайдер, я його обдумав і прийняв".