ua en ru

У Генштабі РФ заявили про створення самодостатнього угруповання військ в Криму

У Генштабі РФ заявили про створення самодостатнього угруповання військ в Криму Фото: база ВМФ РФ в окупованому Севастополі (mil.ru)

У Генштабі РФ заявили, що Чорноморський флот поповнився шістьма підводними човнами

У Генеральному штабі Російської Федерації заявили про створення самодостатнього угруповання військ в анексованому Криму. Про це заявив начальник Генштабу Збройних сил РФ, перший заступник міністра оборони РФ Валерій Герасимов, повідомляє прес-служба Міноборони Росії.

"У Криму створена самодостатнє угруповання військ (сил), що включає військово-морську базу, армійський корпус, авіаційну дивізію та дивізію ППО", - йдеться в повідомленні.

Як заявив Герасимов, Чорноморський флот поповнився шістьма підводними човнами, фрегатами "Адмірал Григорович", "Адмірал Ессен", що мають на озброєнні крилаті ракети "Калібр", трьома дивізіонами берегових ракетних комплексів "Бал" і "Бастіон".

"В Південному військовому окрузі сформовані загальновійськова армія, дві мотострілкові дивізії, ракетна бригада, бригада армійської авіації. В армії ВПС і ППО надійшло 226 нових і модернізованих бойових літаків і вертольотів", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше в Генеральному штабі збройних сил Росії заяляли, що відносини Росії і НАТО зараз знаходяться в найнижчій точці з часів закінчення холодної війни.