ua en ru

Генштаб закликав РФ повернути десантників для об'єктивного розслідування

Генштаб закликав РФ повернути десантників для об'єктивного розслідування Фото: адміністративний кордон з Кримом

Українська сторона вважає, що для неупередженого розслідування затриманих у Криму військових необхідно повернути на територію України

Генштаб ЗСУ закликав Росію повернути затриманих у Криму українських десантників для проведення об'єктивного розслідування даного інциденту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генерального штабу ЗСУ в Facebook.

"Щодо зникнення трьох військовослужбовців 79 окремої аеромобільної бригади старшого солдата Юрова А. В. і солдатів Орленко А. А. і Мекшуна К. М. повідомляємо, що повне і неупереджене розслідування цієї події можливе тільки після повернення цих військовослужбовців на територію України. Відео - та аудіозаписи, зроблені при невідомих обставинах, не дають можливості встановити істину", - йдеться в повідомленні.

Щодо зникнення трьох військовослужбовців 79 окремої аеромобільної бригади старшого солдата Юрова О.І. та солдатів Орленк...

Posted by Прес-служба Генерального штабу ЗСУ on 8 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за фактом перетину Сиваша українськими десантниками проводиться перевірка.

У суботу, 5 вересня, стало відомо про зникнення трьох військовослужбовців 79 окремої аеромобільної бригади, які проходили службу біля адміністративного кордону з Кримом. Пізніше ФСБ затримала їх на півострові.