ua en ru

У Генпрокуратурі пообіцяли, що не зупиняться на арешті Каськіва

У Генпрокуратурі пообіцяли, що не зупиняться на арешті Каськіва Фото: Євген Єнін (screeenshot YouTube/UMN)

1 листопада співробітники Генеральної прокуратури та Служби безпеки екстрадували з Панами екс-голову Держінвестпроекту Владислава Каськіва

Заступник генерального прокурора Євген Єнін, коментуючи екстрадицію екс-голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва, заявив, що правоохоронні органи не мають наміру зупинятися і "підуть далі" в затриманні колишніх урядовців. Про це він заявив в ефірі "112 Україна".

"Ми не зупинилися після того, як зробили найбільшу, як мінімум у Європі, конфіскацію коштів часів Януковича. Ми не зупинимося і тепер, після того, як маємо успішний приклад екстрадиції одного з екс-топових чиновників країни. Ми йдемо далі", - сказав він.

При цьому Єнін не уточнив, кого він має на увазі.

"Я б не хотів називати конкретних прізвищ, тому що мої заяви можуть трактуватися як ознаки політичного переслідування і використовуватися зазначеними особами в закордонних судах", - підкреслив він.

Нагадаємо, в ніч на 1 листопада співробітники Генеральної прокуратури України та Служби безпеки екстрадували з Панами екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.