ua en ru

Гендиректором "Запорізького титано-магнієвого комбінату" призначено В.Сівака

Наказом міністра промполітики Дмитра Колесникова від 15 вересня директором КП "Запорізький титано-магнієвий комбінат" (ЗТМК) призначено Володимира Сівака. Факт призначення РБК-Україна підтвердили в прес-службі підприємства.

В.о гендиректора Костянтин Печериця, який керував підприємством із початку травня 2010 р., на даний момент повернувся до своїх обов'язків комерційного директора.

Раніше губернатор області Борис Петров заявляв, що він і міністр залишилися незадоволені тим, що К.Печериця не запропонував жодних конструктивних кроків із виведення підприємства із кризи.

Раніше Володимир Сівак протягом декількох років обіймав посаду комерційного директора ВАТ "Кримський содовий завод", який пов'язують зі структурами Дмитра Фірташа.

ЗТМК - державне підприємство, що є єдиним в Україні виробником металевого губчастого титану. Близько 80% продукції підприємства, що використовується переважно в аерокосмічній галузі, суднобудуванні і хімічній промисловості, реалізується на зовнішніх ринках. Його проектна потужність - близько 20 тис. т металевого губчастого титану на рік.