ua en ru

Гендиректором Smart Energy призначений Олексій Тимофєєв

Генеральним директором Smart Energy призначений Олексій Тимофєєв. Про це повідомляє прес-служба Smart Holding.

Раніше Тимофєєв обіймав посаду першого заступника гендиректора "Смарт-холдингу", в його повноваження входили питання формування стратегії розвитку нафтогазового кластера компанії.
"Саме Smart Energy стане локомотивом розвитку і зростання "Смарт-холдингу" в найближчі п'ять років. Наша стратегічна мета - стати найбільшою приватною компанією в Україні з видобутку природного газу. Для цього ми будемо збільшувати інвестиції в розробку власних родовищ, а також реалізовувати стратегію консолідації перспективних видобувних активів в Україні", - зазначив генеральний директор "Смарт-холдингу" Олексій Пертін.

"Смарт Енерджі" - управляюча компанія у складі групи "Смарт-холдинг", що відповідає за розвиток проектів у сфері видобутку вуглеводнів та альтернативної енергетики.

Smart Holding - одна з найбільших інвестиційних груп України, що фокусується на гірничо-металургійному та нафтогазовому комплексі, суднобудуванні, нерухомості та сільському господарстві. Компанія підконтрольна бізнесменові Вадиму Новинському.