ua en ru

Гендиректор Twitter Дік Костоло йде у відставку

Гендиректор Twitter Дік Костоло йде у відставку Фото: Twitter

Тимчасовим гендиректором стане співзасновник компанії Джек Дорсі

Генеральний директор мікроблога Twitter Дік Костоло має намір піти у відставку. Керівник покине свій пост 1 липня 2015 р., повідомляється в мікроблозі Twitter.

"Наш генеральний директор, Дік Костоло, піде з поста генерального директора, і ми вітаємо Джека Дорсі в якості тимчасового генерального директора з 1 липня", - йдеться в повідомленні.

У заяві компанії говориться, що Дік Костоло залишиться в раді директорів компанії. Також повідомляється, що пошуком постійного гендиректора займеться спеціальна комісія, яка буде враховувати як внутрішніх, так і зовнішніх кандидатів на посаду.

"Я надзвичайно пишаюся командою Twitter і всім, чого команда досягла за 6 років мого керівництва. У нас є чудові лідери, які добре працюють разом, і чітка стратегія, яка говорить про наші цілі і пріоритети. Ніхто не зможе впоратися з компанією краще, ніж Джек Дорсі, під час цього переходу. Він має глибоке розуміння продукту і місії Twitter у світі, а також хороші стосунки з керівництвом команди", - заявив Костоло.

"Дік зібрав разом команду світового класу і створив великий фонд, з якого можна розвивати Twitter. У нас є захоплююча лінійка продуктів та ініціатив, і я з нетерпінням чекаю продовження роботи, щоб виконати нашу стратегію, допомагаючи полегшити плавний перехід, в той час, поки рада здійснює пошук керівника", - сказав Дорсі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Twitter за 350 млн дол. придбала мережу для розміщення мобільної реклами MoPub.