ua en ru

Газопостачання в Авдіївці відсутнє протягом 20 днів, - ДСНС

Газопостачання в Авдіївці відсутнє протягом 20 днів, - ДСНС Фото: Авдіївка (twitter.com/PavloKlimkin)

Ремонтні роботи не проводяться у зв'язку з небезпекою для працівників

Газопостачання в Авдіївці Донецької області відсутнє протягом 20 днів, ремонтні роботи не проводяться. Про це зазначається в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Станом на 7:00 ранку 27 червня 2017 року газопостачання в місті Авдіївка відсутнє, ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), який був пошкоджений 7 червня 2017 року в результаті бойових дій не проводилися", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби ДСНС, ремонт газопроводу в даний момент неможливий у зв'язку з небезпекою для працівників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сподівається, що підведення газу в Авдіївку вдасться завершити до Дня Незалежності.

"Зараз ми почали підведення газу. Під час обстрілу було зруйновано - газом була запитана Авдіївка з Макіївки. На сьогоднішній день ми почали підготовчі роботи. Дуже сподіваюся, що до Дня Незалежності ми завершимо підведення газу", - заявив Жебрівський.