ua en ru

У Гамбурзі розпочалася зустріч Меркель, Макрона і Путіна щодо ситуації в Україні

У Гамбурзі розпочалася зустріч Меркель, Макрона і Путіна щодо ситуації в Україні Фото: Ангела Меркель, Еммануель Макрон і Володимир Путін (колаж РБК-Україна)

Глави країн обговорять ситуацію в Україні

В Гамбурзі (Німеччина) в рамках саміту G20 розпочалася зустріч федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Еммануеля Макрона і президента Російської Федерації Володимира Путіна, на якій глави держав обговорять ситуацію в Україні. Про це повідомляє Deutsche Welle.

"В Гамбурзі розпочалася зустріч канцлера ФРН Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Макрона і президента Росії Володимира Путіна. Учасники обговорять ситуацію в Україні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Меркель і президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп на зустрічі в Гамбурзі (Німеччина) обговорили конфлікт на сході України. Як повідомляється, в рамках зустрічі, яка відбулася напередодні саміту G20 Меркель і Трамп обговорили широке коло зовнішньополітичних тем, зокрема конфлікт в Україні, ситуацію в Північною Кореєю і на Близькому Сході.