ua en ru

ФСБ Росії активізує заходи щодо вербування жителів Криму, - Тимчук

ФСБ Росії активізує заходи щодо вербування жителів Криму, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Перед завербованими ставлять завдання по виявленню українців, які в подальшому можуть бути задіяні при створенні агентурних мереж

Федеральна служба безпеки Російської Федерації активізує заходи щодо вербування жителів анексованого Криму, які мають родинні зв'язки, на материковій частині України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Спецслужби РФ активізують роботу на українському напрямку з території Кримського півострова. Зокрема, ФСБ РФ активізує заходи щодо вербування жителів Криму, які мають родинні зв'язки, на материковій частині України", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, перед завербованими ставляться завдання щодо виявлення громадян України, які лояльно ставляться до РФ.

"Крім збору інформації щодо економічної, соціальної та політичної обстановки на неокупованій території, а також моніторингу настроїв населення, перед завербованими ставляться завдання щодо виявлення громадян України, які лояльно ставляться до Росії і в подальшому можуть бути задіяні при створенні агентурних мереж в українських містах", - повідомляє Тимчук

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі підсилюють обстр...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 2 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Москві в СІЗО утримують українського журналіста за "шпигунство".