ua en ru

ФСБ перевіряє відзняті на Донбасі сюжети російських ЗМІ, - розвідка

ФСБ перевіряє відзняті на Донбасі сюжети російських ЗМІ, - розвідка Фото: ФСБ (wikimedia.org)

Перевірка проводиться для недопущення оприлюднення інформації про участь кадрових військових РФ у конфлікті

Федеральна служба безпеки (ФСБ) Російської Федерації перевіряє відзняті на окупованому Донбасі сюжети російських ЗМІ. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як повідомляється, провокації бойовиків на Донбасі супроводжуються оперативним прибуттям знімальних груп російських ЗМІ та представників т.зв. "місцевої влади" для створення пропагандистських матеріалів.

"Перед поширенням російськими ЗМІ відзняті матеріали перевіряються представниками контррозвідки ФСБ РФ з метою недопущення оприлюднення інформації, яка може вказувати на участь кадрових російських військовослужбовців у збройному конфлікті", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 10 жовтня Одночасно з демонст...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування на окупованому Донбасі приховано організовує провокації проти сил антитерористичної операції (АТО). Провокації синхронізуються з маршрутами та часом пересування місії ОБСЄ.