ua en ru

Фред заявив про підписання нового контракту з "Шахтарем"

Фред заявив про підписання нового контракту з "Шахтарем" Фото: Фред (shakhtar.com)

Бразилець залишається в донецькому клубі

Півзахисник "Шахтаря" Фред розповів, що продовжив контракт з донецьким клубом, попри інтерес до нього з боку "Манчестер Сіті". Про це футболіст повідомив в інтерв'ю бразильському Globo.

"Мій друг розповів про інтерес "Манчестер Сіті" і Гвардіоли. Я радий, що мою гру оцінили в Європі. Контакту з Гвардіолою не було, мій агент нічого мені не говорив. Я підписав новий контракт з "Шахтарем" на п'ять років. Я щасливий і хочу продовжувати показувати свій футбол в Лізі чемпіонів. Якщо є якийсь інтерес, я поспілкуюся зі своїм агентом і сім'єю", - заявив Фред.

Раніше ЗМІ повідомляли, що манчестерський футбольний клуб почав працювати над трансфером Фреда. Очікувалося, що переговори проведуть взимку, а повноцінний трансфер відбудеться влітку.

Нагадаємо, Фред попався на допінгу в 2015 році, здавши аналіз під час виступів за збірну Бразилії на Кубку Америки. Повторна допінг-проба футболіста також підтвердила наявність в крові забороненого гідрохлортіазиду. 24-річний бразилець відбував дискваліфікацію з грудня 2015 до липня 2017 року.