ua en ru

Французька Alstom виграла контракти на постачання устаткування в Саудівську Аравію, Тайвань і США на 240 млн євро

Французька Alstom виграла контракти на постачання устаткування в Тайвань, Саудівську Аравію і США на загальну суму 240 млн євро, говориться в повідомленні компанії.

Велика частина проектів буде так чи інакше пов'язана з системами очищення повітря. Як наголошується в повідомленні, занепокоєння станом навколишнього середовища призводить до поширення використання повітроочисних систем.

В Тайвані Alstom планує забезпечити інноваційними фільтрами вугільну електростанцію, яка створюється на базі наявних там підприємств, а в Саудівську Аравію компанія має намір поставляти котли та системи контролю якості повітря для комплексного енергетичного проекту Ras Tanura в Перській затоці.

Крім того, Alstom почне постачання фільтрів для двох американських вугільних електростанцій, які будуть введені в експлуатацію в 2014 р.

На думку представників компанії, тенденція по розширенню ринку систем очищення повітря буде набирати обороти через велику кількість вугільних електростанцій в США і Європі і розвитку цієї галузі в Азії.

Французька Alstom S.A. - світовий лідер у виробництві та постачанні обладнання для енергоінфраструктури. Компанія виробляє генератори і турбіни для гідро-, атомних і теплових електростанцій. Штат Alstom налічує близько 93,5 тис. співробітників.