ua en ru

У Франції завели справу на російського футбольного фаната

У Франції завели справу на російського футбольного фаната Фото: французька поліція відкрила справу проти російського вболівальника

Марсельські лікарі борються за життя англійця, жорстоко побитого російськими вболівальниками

Французька влада завела кримінальну справу на одного з російських уболівальників на Євро-2016. Про це повідомив президент Всеросійського об'єднання вболівальників Олександр Шпригін, передає "Р-Спорт".

На думку президента ВОБ, заарештованого росіянина, можливо, спробують "зв'язати" з англійцем, який отримав важкі травми в ході бійки між фанатами.


"Справу проти одного російського вболівальника, дійсно, порушено. Поки не знаю, за яким фактом. Він був затриманий в Старому порту. Була інформація, що один англієць має тяжкі поранення. Можливо, поліція буде намагатися зв'язати нашого співвітчизника з цим інцидентом", - розповів Шпригін.

За повідомленням французького видання La Provence, марсельські лікарі борються за життя 50-річного англійського вболівальника, жорстоко побитого в п'ятницю російськими фанатами.

У потерпілого зафіксовано різні важкі травми, він пережив клінічну смерть.

Протягом останніх днів перед матчем Євро-2016 між збірними Англії і Росії в Марселі виникали бійки між англійськими і російськими фанатами, місцевими жителями і поліцією. Поліції довелося кілька разів застосовувати сльозогінний газ для розгону учасників бійки.

Нагадаємо, після закінчення матчу між збірними Росії та Англії група російських уболівальників прорвала оточення стюардів і напала на британців в секторі фанатів збірної Англії. Бійки тривали до тих пір, поки не втрутилися стюарди.