ua en ru

France Football назвав перших претендентів на "Золотий м'яч-2017"

France Football назвав перших претендентів на "Золотий м'яч-2017" Фото: Неймар увійшов у першу п'ятірку кандидатів на "Золотий м'яч"

Повний список із 30 претендентів на нагороду оголосять ввечері

Футболісти Неймар, Лука Модріч, Пауло Дібала, Марсело і Н'Голо Канте увійшли в першу п'ятірку претендентів на "Золотий м'яч-2017", передає видання France Football, яка вручає найпрестижнішу премію.

Повідомляється, що першими п'ятьма кандидатів на "Золотий м'яч-2017" стали форвард ПСЖ Неймар, півзахисник "Реала" Лука Модріч, нападник "Ювентуса" Пауло Дібала, захисник "Реала" Марсело і півзахисник "Челсі" Н'Голо Канте.

Повний список з 30 претендентів на нагороду оголосять о 21:00 за київським часом.

Зазначимо, France Football вручає "Золотий м'яч" з 1956 року. З 2008 року володарями призу ставали тільки форвард "Барселони" Ліонель Мессі і нападник "Реала" Кріштіану Роналду. Аргентинець встановив рекорд, вигравши трофей п'ять разів. У португальця - чотири "Золотих м'ячі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що клуб АПЛ готовий купити Мессі за 400 млн євро. Причому мова йде про конкретні гроші для футболіста, а не відступні для його нинішнього клубу.