ua en ru

Фракція НУ-НС виключила зі свого складу 12 нардепів

На сьогоднішньому засіданні фракції НУ-НС було прийняте рішення про виключення зі складу партії тих нардепів, які голосували за підписання Харківської угоди. Про це РБК-Україна повідомив депутат від фракції НУ-НС Віктор Матчук.

За його словами, на сьогоднішньому засіданні перед ухваленням персональних рішень було заявлено про те, що дане виключення пов'язане суто з позицією відносно Харківських угод, після чого було проголосоване за виключення з фракції депутатів.

У другу категорію депутатів, виключених зі складу фракції, увійшли ті депутати, які свого часу написали заяву і перейшли до складу нині чинної парламентської коаліції, а до третьої категорії відносяться ті парламентарі, які перейшли на роботу в органи виконавчої влади.

Як згодом повідомила прес-служба НУ-НС, були виключені наступні депутати: Давид Жванія, Катерина Лук'янова, Володимир Марущенко, Олег Новіков, Олександр Омельченко, Ігор Палиця, Володимир Поляченко, Сергій Харовський, Віктор Шемчук, Микола Круць, Владислав Каськів, Сергій Василенко.