ua en ru

Фракція БЮТ у Київраді вимагатиме від В.Януковича ветувати Податковий кодекс

Фракція БЮТ у Київраді на засіданні вимагатиме від Президента України Віктора Януковича ветувати Податковий кодекс. Відповідне звернення буде винесено на пленарне засідання Київради 2 грудня 2010 р. Про це заявила лідер фракцій "Блок Юлії Тимошенко" у Київській міській раді Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба блоку.

"Податковий кодекс створив нові проблеми для суспільства, яке і без того перебуває в економічній та моральній кризі. Без будь-яких сумнівів, Кодекс не повинен вступити в дію у тому вигляді в якому він є нині. І тут своє слово має сказати найвпливовіша з місцевих рад - Київська міська рада", - наголосила Т.Меліхова.

Депутат зауважила, що БЮТ вже наголошував на тому, що крім малого і середнього бізнесу, Кодекс завдасть потужного удару, зокрема, по бюджету Києва.

Депутати фракції БЮТ у Київраді звертаються до всіх фракцій Київської міської ради з пропозицією підтримати своїми голосами відповідне звернення, спрямувавши зусилля представників київської громади винятково на інтереси киян.

Нагадаємо, прийнятий 18 листопада Верховною Радою Податковий кодекс викликав хвилю протесту з боку підприємців по всій Україні. Крім публічних протестів підприємців, до Президента з проханням ветувати кодекс вже звернулись Рівненська та Чернівецька обласні та Городоцька районна ради України.