ua en ru

Ford найме 1,2 тис. співробітників для заводу в Детройті

Компанія Ford оголосила про план додаткового найму 1,2 тис. співробітників для заводу в передмісті Детройта. Рішення керівництва безпосередньо пов'язане з очікуванням високого попиту на sedan марки Fusion, який збирається на цьому об'єкті, повідомляє Associated Press.

Виступаючи перед працівниками заводу, президент північноамериканського підрозділу Ford Марк Філдс оголосив, що розрахунки аналітичного відділу компанії показали, що зростання попиту на дикі седани (американська градація, відповідає європейському D-класу), до яких належить і Fusion, перевищує зростання в інших сегментах американського авторинку в два рази. Крім того, він підтвердив намір компанії восени 2012 р. представити оновлену версію автомобіля.

Програма найму почне функціонувати з весни 2013 р. Поряд з цим на заводі у Флет-Рок буде проведена модернізація складального обладнання, загальна вартість робіт якої оцінюється в 555 млн дол.

Автомобіль Ford Fusion - середньорозмірний седан компанії Ford Motors, виробляється з 2005 р. переважно для риков Північної і Південної Америки. Зараз окрім бензинових версій для покупців доступна "зелена" версія з гібридною установкой.

Читайте також: Чистий прибуток Ford Motor Co. в I півріччі 2012 р. скоротився на 50,1% - до 2,436 млрд дол