ua en ru

Фонсека ухвалить рішення щодо свого майбутнього в "Шахтарі" в кінці сезону

Фонсека ухвалить рішення щодо свого майбутнього в "Шахтарі" в кінці сезону Фото: Паулу Фонсека (shakhtar.com)

Наставник поки не знає, чи залишиться він в команді

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека заявив про те, що ухвалить рішення щодо свого майбутнього в донецькій команді після закінчення сезону. Про це повідомляє прес-служба "гірників".

"Хочу поставити крапку в поданому питанні. Зараз я зовсім не переживаю за своє майбутнє. Це так обговорюється, що всім здається, ніби мій контракт до грудня. Ні, він спливає лише в кінці сезону, і часу на ухвалення якихось рішень ще безліч", - сказав наставник.

За словами тренера, зараз він повністю сфокусований на цілях "гірників".

"Можуть виходити які завгодно новини, проте мої думки зараз виключно із «Шахтарем». Наприкінці сезону ухвалю певні рішення в питанні, що краще для мене та моєї кар’єри. Можу сказати точно: я буду тільки там, де мене справді побажають бачити, де мені радітимуть і де я знатиму, що мені добре. Поговоримо про це, коли завершиться сезон", - додав Фонсека.

Нагадаємо, румунський фахівець Мірча Луческу продовжить працювати головним тренером збірної Туреччини, незважаючи на невдалий виступ команди в кінцівці відбіркового циклу на чемпіонат світу-2018.