ua en ru

Луческу продовжить роботу зі збірною Туреччини

Луческу продовжить роботу зі збірною Туреччини Фото: Мірча Луческу (shakhtar.com)

Про це повідомив агент румунського наставника

Румунський фахівець Мірча Луческу продовжить працювати головним тренером збірної Туреччини, незважаючи на невдалий виступ команди в кінцівці відбіркового циклу на чемпіонат світу-2018. Про це повідомив агент 72-річного наставника Аркадій Запорожан в коментарі Sportsdaily.ru.

"Чи залишиться Луческу біля керма збірної Туреччини після непотрапляння на ЧС? Так, Федерація футболу Туреччини вже підтвердила офіційно, що продовжує співпрацю з Луческу", - сказав агент.

Відзначимо, що Луческу очолив збірну Туреччини в серпні цього року, але не зумів вивести команду на чемпіонат світу, вигравши тільки один з чотирьох заключних матчів відбору. Всю провину за цей провал Луческу взяв на себе.

Контракт Луческу з турецької Федерацією укладено на два роки з можливістю продовження ще на один рік.

Під його керівництвом Туреччина провела чотири матчі, в яких здобула лише одну перемогу (над Хорватією з рахунком 1:0), і посіла четверте місце в групі I в кваліфікації до ЧС.

Нагадаємо, Міжнародна федерація футболу (ФІФА) дискваліфікувала тренера збірної Туреччини Мірчу Луческу на один матч за інцидент після гри з Україною.