ua en ru

FlyDubai продовжить польоти в Україну

Авіакомпанія FlyDubai продовжить виконувати рейси в Київ і Одесу, хоча всі інші авіаперевізники Об'єднаних Арабських Еміратів призупинили рейси в Україну і транзитні маршрути по її повітряного простору.

Авіакомпанія FlyDubai продовжить виконувати рейси в Київ і Одесу, хоча всі інші авіаперевізники Об'єднаних Арабських Еміратів призупинили рейси в Україну і транзитні маршрути по її повітряного простору. Про це заявив офіційний представник FlyDuba, передає "Росія 24".

"Ми уважно стежимо за ситуацією і дотримуємося інструкції компетентних служб", - заявив офіційний представник компанії FlyDubai. Він підкреслив, що в разі скасування польотів з вини компанії, пасажирам буде запропонована компенсація або надана можливість перенести політ на будь-який зручний час.

В п'ятницю, 18 липня, генуправление цивільної авіації ОАЕ заборонив своїм авіакомпаніям користуватися аеропортами і літати над Україною. Рішення було прийнято у зв'язку з катастрофою малайзійського Boeing-777. В управлінні підкреслили, що вони спільно з Європейським союзом проводять постійний аналіз безпеки польотів над українською територією.

"Боїнг-777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс Амстердам-Куала-Лумпур, розбився увечері в четвер, 17 липня, в районі населеного пункту Грабово в Донецькій області України. Всі, хто знаходилися на борту лайнера 298 осіб загинули.