ua en ru

Fitch поліпшив прогноз для Ferrexpo до "Позитивного"

Fitch Ratings покращив прогноз для Ferrexpo plc зі "Стабільного" до "Позитивного". Про це повідомляє прес-служба рейтингового агентства.
Fitch також підтвердив довгостроковий і короткостроковий рейтинги дефолту емітента на рівні "B". Рейтинг облігацій компанії також залишився "B", рейтинг поворотності активів - "RR4".
Перегляд прогнозу до "Позитивного" відображає той факт, що довгостроковий РДЕ Ferrexpo в іноземній валюті і пріоритетний незабезпечений рейтинг стримуються суверенним рейтингом України ("B"/"Позитивний"), і слід за переглядом прогнозу по суверенному рейтингу України до "Позитивного" у липні 2011 р.", - наголошується в повідомленні.
Нагадаємо, чистий прибуток Ferrexpo за І півріччя 2011 р. виріс в 2,1 рази - до 293,9 млн дол.
Ferrexpo - сировинна компанія зі штаб квартирою у Швейцарії і активами в Україну. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт залізорудних окатишів, що використовуються у виробництві сталі.
51% акцій Ferrexpo належить Fevamotinico Костянтина Жеваго, 25% - компанії BXR Group Limited (мажоритарний акціонер однієї з найбільших у Центральній Європі вугільної компанії New World Resources NV).