ua en ru

Fitch: Прогноз на 2012 р. по сектору алкогольної продукції Європи, Близького Сходу та Африки - "стабільний"

Fitch Ratings відзначає, що прогноз по сектору алкогольної продукції Європи, Близького Сходу і Африки на 2012 р. є стабільним, незважаючи на вірогідне збереження ризику, пов'язаного зі злиттями й поглинаннями, і зниження наявних доходів в Західній Європі, говориться в повідомленні агенства.
У звіті "Сектор алкогольної продукції Європи, Близького Сходу і Африки: прогноз на 2012 р." розглядається ймовірна зміна кредитоспроможності компаній на тлі підвищення витрат і розбіжності соціальних тенденцій в світі (коли зростання обмежене головним чином ринками), а також аналізуються фактори, які можуть привести до зміни прогнозу по галузі на негативний.
"І пивоварний сегмент, і сегмент лікеро-горілчаних виробів залишаються на шляху до консолідації", - йдеться в повідомленні. У звіті аналізується запас міцності по видатках на придбання у найбільших гравців в рамках їх поточних рейтингів і ймовірний підхід компаній до злиття і поглинань в 2012 р. в умовах зменшення можливостей для придбань і скорочення боргового фінансування.