ua en ru

Fitch присвоїло випуску євробондів DTEK на 600 млн дол. рейтинг B/RR4

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло євробондами DTEK Finance plc на 600 млн дол. з прибутковістю 7,875% і погашенням в 2018 р. остаточний пріоритетний незабезпечений рейтинг B і рейтинг зворотності активів RR4.

"Надходження від випуску облігацій планується використовувати для погашення 300 млн дол. з існуючого випуску на 500 млн дол. з погашенням в 2015 р., а також для фінансування капітальних витрат ДТЕК, оборотних засобів, придбання нових компаній і для інших загальних корпоративних цілей", - відзначає Fitch.

Нагадаємо, на сьогодні, 4 квітня, був запланований випуск і продаж нових облігацій. Викуп попереднього випуску передбачається провести до 9 квітня.

ДТЕК - приватна вертикально інтегрована енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова. ДТЕК є ключовим гравцем на ринку генерації електроенергії України. Виробничі енергогенеруючі потужності представлені ТОВ "Східенерго", ВАТ "Дніпроенерго", ВАТ "Київенерго" і ВАТ "Західенерго". Вся вироблена електроенергія в повному обсязі поставляється на оптовий ринок електроенергії України. Загальна встановлена потужність "Східенерго", "Дніпроенерго", "Київенерго" і "Західенерго" становить 18,2 ГВт.

Читайте також: DTEK оцінив розміщення п'ятирічних євробондів на 600 млн дол. в 7,875%