ua en ru

У Фіскальній службі відреагували на припис НАЗК

У Фіскальній службі відреагували на припис НАЗК Фото: Продан відреагував на припис НАЗК (sfs.gov.ua)

Частина співробітників, у відношенні яких передано припис, вже звільнилися

Припис Національного агентства з запобіганню корупції, переданий в Державну фіскальну службу, стосується екс-співробітників служби та результатів спеціальних перевірок кількох діючих службовців. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в. о. голови ДФС Мирослав Продан.

"Сьогодні прес-служба НАЗК повідомила про 15 приписах чиновникам, які порушили вимоги законодавства. Серед інших згадується і моє прізвище. Хочу пояснити: припис НАЗК жодним чином не має відношення до моєї електронної декларації або мене особисто", - написав Продан.

За його словами, частина приписів стосуються екс-співробітників ДФС, які не подали е-декларації у зазначений строк після звільнення, а частина має відношення до спецпроектів, які виконуються стосовно інших співробітників.

Сьогодні прес-служба НАЗК розказала про 15 приписів високопосадовцям щодо порушень вимог законодавства. Серед інших зга...

Опубліковано Мирославом Проданом 27 листопад 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні, НАЗК внесла в.о. глави ДФС Мирославу Продану припис про порушення законодавства про етичне поведінці, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів. Припис внесено відносно директора департаменту аудиту ДФС Наталії Рубан за результатами повної перевірки поданих нею декларацій.