ua en ru

Фінансування компанії ДТЕК соціальних програм на рік складає більше 30 млн грн, - М.Тимченко

Фінансування компанії ДТЕК соціальних програм на рік складає більше 30 млн грн. Про це в ході прес-конференції, присвяченій ролі енергетичних корпорацій в сучасному суспільстві, повідомив директор компанії ДТЕК Максим Тимченко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Фінансування компанії ДТЕК соціальних програм на рік складає більше 30 млн грн. Ми підписали декларацію соціального партнерства з 18 містами і чотирма робочими центрами", - повідомляє М.Тимченко.

ДТЕК - приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова. Підприємства ДТЕК створюють виробничий ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, генерації і дистрибуції електроенергії. У вугільний блок ДТЕК входять ВАТ "Павлоградвугілля" (об'єднує 10 шахт), ВАТ "Шахта "Комсомолець Донбасу" і п'ять збагачувальних фабрик.

Чистий прибуток ДТЕК в 2010 р. збільшився в 3,3 рази до 359 млн дол. За звітний період виручка компанії виросла на 61,8% до 3 млрд 52 млн дол. Показник EBITDA збільшився на 72,3% до 771 млн дол.

У 2009 р. чистий прибуток компанії складав 108 млн дол.