ua en ru

Фінал WBSS між Усиком і Гассієвим перенесений

Фінал WBSS між Усиком і Гассієвим перенесений Фото: Усик - Гассієв (worldboxingsuperseries.com)

Організатори не можуть визначитися з ареною

Фінальний бій Всесвітньої боксерсерской суперсерії (World Boxing Super Series - WBSS) між українським чемпіоном світу в першій важкій вазі за версіями WBC/WBO Олександром Усиком (14-0, 11 КО) і російським володарем поясів IBF/WBA Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО) перенесений. Про це повідомив організатор турніру Калле Зауерланд.

"Зараз ми фіналізіруємо дати і арени для наших літніх фіналів. Це великі бої і ми хочемо, щоб все було правильно", - написав Зауерланд в Twitter.

Бій повинен був відбутися 11 травня в Саудівській Аравії. Раніше повідомлялося, що Росія буде добиватися права провести поєдинок на своїй території.

Також був перенесений запланований на 2 червня фінал WBSS у вазі до 76,2 кг між Джорджем Гроувзом (28-3, 20 КО) і Каллумом Смітом (24-0, 17 КО).

Відстрочка Гроувза знадобилася після травми плеча, яку він отримав в півфінальній бійці WBSS з Крісом Юбенк-молодшим (26-2, 20 КО).

Нагадаємо, на кону фінального поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії Усик - Гассієв будуть п'ять чемпіонських поясів.