ua en ru

Фінал Ліги чемпіонів в Києві: "Реал" і "Ліверпуль" провели відкриті тренування

Фінал Ліги чемпіонів в Києві: "Реал" і "Ліверпуль" провели відкриті тренування Фото: м'яч Ліги чемпіонів в Києві (liverpoolfc.com)

Команди готуються до поєдинку на НСК "Олімпійський"

"Реал" і "Ліверпуль" продовжують підготовку до фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться 26 травня в Києві. Про це повідомляється на офіційних сайтах команд.

Команда Клоппа 21 травня відкрите тренування для преси на "Енфілді". Варто зазначити, що з командою тренувалися Джеймс Мілнер, який пропускав матч 38 туру англійської Прем'єр-ліги проти "Брайтона" (4:0) через м'язову проблему, і Емре Джан, який востаннє виходив на поле в березні.

Минулого тижня "Ліверпуль" провів збори в Іспанії, але зараз повернувся в Мерсісайд, а пізніше цього тижня відбуде до Києва.

"Реал" напередодні розпочав фінішну підготовку до вирішального поєдинку на своїй тренувальній базі в Вальдебебас за закритими дверима.

Своє відкрите тренування за участю представників ЗМІ "вершкові" провели у вівторок, 22 травня.

Наступні два дні "Реал" буде тренуватися в Мадриді без стороннього ока. У четвер увечері мадридський гранд вилетить до Києва, а вже в п'ятницю о 20:00 за київським часом "Реал" випробує газон стадіону НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, Ліга чемпіонів оновила рекорд відвідуваності ще до фіналу в Києві.