ua en ru

Фінал Ліги Чемпіонів 2018 року пройде в Києві на "Олімпійському"

Фінал Ліги Чемпіонів 2018 року пройде в Києві на "Олімпійському" Фото: НСК "Олімпійський"

УЄФА прийняв рішення на користь української столиці

Фінал головного клубного футбольного турніру Європи Ліги Чемпіонів 2017-2018 років прийме Київ. Про це написав президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Фінал Ліги Чемпіонів-2018 може стати останнім, який пройде в Європі

Відзначимо, сьогодні на конгресі УЄФА повинна була остаточно затвердити столицю України, як місто-господар фіналу Ліги Чемпіонів 2018 року. Примітно, що це може стати останнім фіналом Ліги Чемпіонів, який пройде в Європі. У майбутньому УЄФА хоче проводити вирішальний матч турніру по всьому світу.

Президент ФФУ Андрій Павленко привітав українців

Нагадаємо також, що ще в квітні віце-президент УЄФА Григорій Суркіс заявив, що київ має високі шанси прийняти фінал Ліги чемпіонів 2018.

«Київ є претендентом на отримання права на проведення фіналу першого по значущості клубного турніру. Я сподіваюся, що для Києва все складеться добре. Слово «впевнений» не можу говорити, так як ми з вами живемо в такий час, коли будь-які обставини можуть стати підставою для УЄФА не приймати це рішення. Але я впевнений, ми зробили все можливе, щоб переконати УЄФА. Вся інфраструктура, створена до Євро-2012, і чудовий Олімпійський, який є однією з найкращих спортивних арен Європи, разом з нашим гостинним містом здатні створити всі необхідні умови для проведення фіналу в доброзичливій і гостинній атмосфері", - заявив Григорій Суркіс.

Нагадаємо, у своєму першому матчі в цьому розіграші Ліги Чемпіонів "Динамо" поступилося "Наполі".