ua en ru

Філатов не поставив на голосування міськради засудження прориву кордону Саакашвілі

Філатов не поставив на голосування міськради засудження прориву кордону Саакашвілі Фото: Борис Філатов (Днепр Час)

За словами Філатова, БПП вимагала засудити прорив кордону "бродячим шапіто"

Мер Дніпра Борис Філатов не поставив на голосування міськради ініціативу депутатів від БПП засудити прорив кордону екс-головою Одеської обласної державної адміністрації Міхеілом Саакашвілі. Про це Філатов написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Вчора колеги-депутати знову пересварилися в залі через відозви. БПП вимагала засудити прорив кордону бродячим шапіто. "Самопоміч" вимагала засудити відсутність антикорупційних судів і можливе введення інституту префектів. І ще хтось щось вимагав виходячи з "вказівок" партійних офісів. Жодне з цих питань я не поставив на голосування", - написав Філатов.

Міський голова Дніпра зазначив, що поки він буде мером, міська рада не буде приймати ніяких прокламацій. Також він підкреслив, що центральній владі не варто "лізти" в справи Дніпра.

"Місцеве самоврядування повинно займатися місцевим самоврядуванням. Центральна влада не лізе до нас, і ми не маємо права лізти до неї", - заявив Філатов.

Також Філатов заявив, що має намір незабаром лаятися з Києвом щодо питання грошей. "Єдине, за що ми будемо сваритись з Києвом, то це за НАШІ гроші. Чим я з задоволенням і займуся з понеділка", - написав Філатов.