ua en ru

ФІФА скасувала чотирьохматчеву дискваліфікацію Мессі

ФІФА скасувала чотирьохматчеву дискваліфікацію Мессі Фото: Ліонель Мессі

Також з футболіста був знятий штраф.

Апеляційний комітет Міжнародної федерації футболу (ФІФА) зняв чотирьохматчеву дискваліфікацію за нападника "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі за образу судді. Про це повідомляє прес-служба організації.

Також з футболіста був знятий штраф у розмірі у розмірі 10 тисяч франків (9,3 тисяч євро). У повідомленні ФІФА зазначається, що апеляційний комітет вважає поведінку Мессі неналежним, проте було вирішено, що наявних доказів недостатньо для того, щоб застосувати до нього санкції згідно з кодексом організації.

В кінці березня дисциплінарний комітет ФІФА відсторонила Мессі на чотири матчі і оштрафував після того, як футболіст нібито образив бокового суддю під час матчу між Аргентиною і Чилі, який завершився перемогою господарів з рахунком 1:0. Єдиний м'яч забив Мессі, який реалізував на 16 хвилині пенальті.

Бразильські арбітри, які обслуговували зустріч, зазначили, що не чули ніяких образ з боку нападника. Мессі заявив, що дійсно вилаявся, але його слова були адресовані не арбітру.

Нагадаємо, раніше нападник "Барселони" Ліонель Мессі відмовився приносити вибачення ФІФА за інцидент, що трапився у відбірковому матчі проти Чилі.