ua en ru

"Фідобанк" заявив про різкий відтік коштів з рахунків клієнтів

"Фідобанк" заявив про різкий відтік коштів з рахунків клієнтів Фото: Фідобанк

У банку відзначають, що ситуація не несе ризику для роботи фінустанови

"Фідобанк" повідомив про різкий відтік коштів з рахунків клієнтів за останню добу із-за тиску на самих клієнтів фінустанови. Керівництво банку розраховує стабілізувати ситуацію, незважаючи на тимчасовий розрив ліквідності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Фідобанка", розісланому клієнтам.

Що відбувається з Фідобанком

"на початку тижня В "Фидобанке" намітився незначний розрив ліквідності, який не становив для діяльності банку істотного ризику", - відзначають в прес-службі.


Серед причин різкого одномоментного відпливу коштів з рахунків клієнтів за останню добу, у прес-службі вказують на багатоканальне інформаційний тиск на клієнтів за допомогою особистих дзвінків, форумів та ЗМІ.

"Внаслідок цього на даний момент банк зазнає труднощі зі своєчасним виконанням операцій клієнтів", - коментують в банку і доповнюють, що керівництво докладає зусиль для вирішення ситуації та стабілізації роботи банку.

Раніше, в ЗМІ почала розповсюджуватися інформація про банкрутство "Фідобанка" і відбувся засіданні правління фінустанови.

Нагадаємо також, що раніше ФГВФО опублікував інформацію про те, що менеджери "Дельта Банку" в період з 2013 – 2014 року незаконно привласнили 4,5 млрд гривень.