ua en ru

ФДМУ очікує підписати договір з купівлі-продажу "Укртелекому" не пізніше 25 лютого, а отримати кошти не пізніше 25 квітня, - О.Рябченко

Фонд державного майна України (ФДМУ) очікує підписати договір з компанією Epic з купівлі-продажу "Укртелекому" не пізніше 25 лютого, а отримати кошти від продажу - не пізніше 25 квітня. Про це під час засідання спеціальної контрольної комісії з питань приватизації заявив голова ФДМУ Олександр Рябченко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я думаю, що договір буде підписано щодо купівлі-продажу не пізніше 25 лютого. Компанія Epic вже дала згоду і підтвердила наміри в усній формі", - заявив О.Рябченко.
Він наголосив, що "наступного тижня ФДМУ очікує надходження конкретних документів... А через 35 днів по процедурі укладення договору купівлі-продажу,.. компанія має перерахувати першу частину суми. Ми також очікуємо, що останній строк розрахунків буде не пізніше 25 квітня", - заявив він.
Нагадаємо, Epic Financial Consulting Gesellschaft погодився з оцінкою "Укртелекому" в 10,5 млрд грн і має намір завершити операцію в другому тижні березня.