ua en ru

ФФУ поставила перед збірною завдання вийти з групи на Євро-2016, - Фоменко

ФФУ поставила перед збірною завдання вийти з групи на Євро-2016, - Фоменко Фото: головний тренер збірної України Михайло Фоменко

Фоменко заявив, що у таборі збірної залишилися лише найсильніші гравці

Федерація футболу України (ФФУ) поставила перед збірною завдання вийти з групи на Євро-2016. Про це заявив головний тренер збірної України Михайло Фоменко на прес-конференції, повідомляє ФФУ.

"Ми чітко усвідомлюємо, що група, в якій ми будемо змагатися - одна з найсильніших на турнірі. Не лише ми про це говоримо. Завдання, поставлене керівництвом ФФУ - вихід із групи. А далі - буде видно. Крок за кроком", - сказав він.


Як зазначається, до списку 23 гравців збірної України не потрапив досвідчений Олег Гусєв. Фоменко пояснив такий вибір тим, що у таборі збірної залишилися лише найсильніші гравці.

"У цьому виборі було мало приємного, але ми завжди виходимо від справи, якою займаємося: хто був кращий на сьогодні, той і був вибраний для виступу на Євро. Тренерський штаб зробив такий вибір. Перед поїздкою сюди ми хлопцям казали, що сьогодні вас - 29, а залишиться менше. Все залежить від вас. Ми ж не прокинулися 31 травня і нам щось наснилося. Перш за все, ми завжди відштовхувалися і відштовхуємося від справи. Найсильніші на сьогоднішній день гравці залишилися у таборі збірної. Саме тому на їхню користь було зроблено вибір", - сказа він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тренування збірної України аналізують за допомогою дронів.