ua en ru

Фейгін вважає, що РФ не буде обмінювати Савченко на спецназівців ГРУ в рамках Мінських угод

Фейгін вважає, що РФ не буде обмінювати Савченко на спецназівців ГРУ в рамках Мінських угод Фото: Адвокат Савченко вважає, що РФ не зможе повернути його підзахисну

Адвокат Савченко вважає, що РФ не зможе повернути його підзахисну

Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін вважає, що Росія не буде обмінювати народного депутата, українську льотчицю Надію Савченко на спецназівців ГРУ Генштабу РФ Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова в рамках Мінських угод, оскільки не визнає себе стороною конфлікту на сході України. Про це він повідомив в ефірі "5 каналу".

"Я думаю, що РФ не зможе повернути Савченко в рамках Мінських угод, інакше потрібно буде визнати тоді, як наслідок, що Росія бере участь у цьому збройному конфлікті та обмін на тих же Єрофєєва і Александрова Савченко в рамках цих Мінських домовленостей, досягнутих в "нормандському форматі", будуть непрямим визнанням участі Росії у війні на сході України ", - заявив Фейгін

Зазначимо, у вироку Савченко міститься остаточне покарання у 22 роки колонії загального режиму.Термін покарання рахується з моменту арешту, 30 червня 2014 року.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що суд зняв з Савченко звинувачення в обстрілі мирних жителів.

Нагадаємо, донецкий міський суд Ростовської області (Російська Федерація) виніс вирок українській льотчиці Надії Савченко.