ua en ru

"Фенербахче" – "Динамо": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Фенербахче" – "Динамо": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: Перший матч "Фенербахче" та "Динамо" видався бойовим (facebook.com/fcdynamoua)

Трансляція поєдинку 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2022/23 між стамбульським "Фенербахче" та київським "Динамо" буде доступна на території України.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Фенербахче" – "Динамо" відбудеться на стадіоні "Шюкрю Сараджоглу" 27 липня. Початок поєдинку о 20:00. Переможець пари пройде в наступний етап кваліфікації, де зустрінеться зі "Штурмом".

У цифровому мовленні T2 цього разу матч транслюватимуть. Ефір запланований на телеканалі 2+2. Щоправда, через рішення правовласника трансляція там ітиме з 15-хвилинною затримкою.

Натомість Setanta Sports покаже поєдинок у прямому ефірі та на власній OTT-платформі setantasports.com. Мовлення телеканалу на час матчу буде заблоковане на платформі MEGOGO, але залишиться у доступі в інших операторів.

Раніше провідні букмекери склали сітку коефіцієнтів на матч-відповідь у протистоянні "Фенербахче" та "Динамо". "Жовті канарки" залишилися фаворитом контор із солідним запасом.