ua en ru

ФБР надасть Конгресу США документи про зв'язки Трампа з Росією

ФБР надасть Конгресу США документи про зв'язки Трампа з Росією Фото: Дональд Трамп (flickr.com/thejointstaff)

Документи повинні бути надані до листопада

Федеральне бюро розслідувань США має намір до початку листопада надати Конгресу документи, які мають відношення до досьє, присвяченого зв'язкам американського президента Дональда Трампа з Росією. Про це заявив на прес-конференції у четвер, 26 жовтня, спікер Палати представників Конгресу США Пол Райан, передає Deutsche Welle.

"ФБР зв'язалося з нами вчора ввечері. Воно повідомило нас, що виконає наш запит і надасть запитані Конгресом документи до наступного тижня. Ми сподіваємося, що ФБР виконає свою обіцянку", - зазначив спікер.

Нагадаємо, раніше видання Washington Post з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією, повідомляло, що Штаб екс-кандидата в президенти Сполучених Штатів Америки Хілларі Клінтон і Національний комітет Демократичної партії фінансували розслідування, підсумком якого стала публікація досьє про ймовірні зв'язки президента США Дональда Трампа з російською Федерацією.

Згідно з інформацією видання, спочатку розслідування спонсорувалося невідомим республіканцем, зокрема, розслідуванням займалася вашингтонська фірма Fusion GPS.