ua en ru

Фальшивою соціологією будуть намагатися легітимізувати "махінації" на 206 окрузі, - Ляшко

Фальшивою соціологією будуть намагатися легітимізувати "махінації" на 206 окрузі, - Ляшко

Фальшивою соціологією будуть намагатися легітимізувати махінації на 206 окрузі. Таку думку висловив лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Не вірте фальшивій соціології. В 20 годині, після закриття дільниць, соціологічна служба "Соціс" оприлюднить результати так званого екзит-полу. Маю інформацію, що на 206 окрузі їх результати будуть на користь провладного кандидата Микитася. Мета - спробувати легітимізувати махінації з протоколами", - розповів парламентарій.


Також депутат наголосив на тому, що представники соціологічної служби "Соціс" мають пряме відношення до підкупу голосів виборців на користь провладного кандидата на 206 окрузі Микитася.

"Довіряти цим результатам не можна, адже протягом дня представники цієї продажної соцслужби на різних ділянках були спіймані на тому, що фіксували виборців, які голосували за гроші, і безпосередньо брали участь у підкупі виборців. На жаль, цими діями "Соціс" поховав себе як соціологічну службу, обмінявши репутацію на брудні гроші влади", - резюмував Ляшко.

Крім того, цю інформацію підтвердив і Андрій Лозовий в ефірі одного з телеканалів.

Нагадаємо, раніше Лозовий заявляв, що "відповідальність за фальсифікації на 206-му виборчому окрузі несе особисто мер Чернігова Владислав Атрошенко".