ua en ru

Факти з "чорної бухгалтерії" ПР публікуються вибірково, - Трепак

Факти з "чорної бухгалтерії" ПР публікуються вибірково, - Трепак Фото: Трепак стурбований вибіркової публікацією прізвищ з чорної бухгалтерії ПР

Трепак не хоче, щоб дані матеріали використовувалися в політичній грі

Колишній перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак заявив, що експертиза документів у справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів затримується, передає "112 Україна".

"Для мене особисто в питанні "матеріалів "чорної каси" важливий юридичний результат, встановлення фактів відповідних злочинів і доведення провини конкретних осіб. Саме з цього я виходив, коли передавав матеріали в НАБУ. Я розумію громадський інтерес до матеріалів, але можна оприлюднити те, що встановлено правовим шляхом", - розповів екс-заступник голови СБУ.

При цьому Трепак стурбований тим, що з чорної бухгалтерії ПР вибірково оприлюднюють прізвища.

"Мене турбує, що почалося вибіркове оприлюднення фактів з цих матеріалів. Там дійсно багато цікавих прізвищ і фактів, але я б не хотів, щоб ці матеріали використовували в політичній грі", - зазначив він.

Нагадаємо, в серпні Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) опублікувало докази причетності глави штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа Пола Манафорта до "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.