ua en ru

За фактом вибуху на СТО в Одесі відкрито справу

За фактом вибуху на СТО в Одесі відкрито справу Фото: місце події (http://odesa.dsns.gov.ua)

Вибух стався на вул. Дальницькій

За фактом вибуху на станції технічного обслуговування (СТО) в Одесі відкрито кримінальне провадження. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції у Одеській області.

Як зазначається, вибух в Одесі на СТО на вул. Дальницькій стався вчора, 3 серпня, близько 21:00. Правоохоронці встановили, що в результаті загоряння мастильних матеріалів сталося обвалення даху. Повідомляється, що внаслідок вибуху постраждали четверо рятувальників, вони отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

"За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Одесі на вулиці Дальницькій під час гасіння пожежі на станції технічного обслуговування вибухнув газовий балон.

Зазначимо, також повідомлялося, що у Харкові в ніч на 4 вересня на Жасміновому бульварі стався вибух, в результаті чого постраждав місцевий житель.