ua en ru

За фактом перешкоджання нардепом роботі журналістів відкрито кримінальне провадження

За фактом перешкоджання нардепом роботі журналістів відкрито кримінальне провадження Фото: ЗМІ (minagro.gov.ua)

Пономарьов вихопив з рук і забрав мобільний телефон у кореспондента

Прокуратура міста Києва відкрила кримінальне провадження за фактом перешкоджання народним депутатом України Олександром Пономарьовим роботі журналістів. Про це повідомила прес-служба прокуратури.

"За наслідками інциденту, який мав місце 7 лютого в приміщенні Верховної Ради України, прокуратурою міста Києва розпочато кримінальне провадження щодо перешкоджання народним депутатом України Олександром Пономарьовим професійній діяльності журналістів", - йдеться у повідомленні.

ПРОКУРАТУРА МІСТА КИЄВА ВІДКРИЛА КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ЗА ФАКТОМ ПЕРЕШКОДЖАННЯ НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ УКРАЇНИ РОБОТІ ЖУРНА...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 7 лютого 2018 р.

Як повідомляє інтернет-видання “Цензор.НЕТ”, народний депутат з депутатської групи “Воля народу”, колишній член Партії регіонів Олександр Пономарьов вихопив з рук і забрав мобільний телефон у парламентського кореспондента “Цензор.НЕТ” Івана Марусенка, в той час як журналіст знімав на камеру телефона коментар нардепа.

Пономарьов емоційно бесідував з нардепом Сергієм Соболєвим. Їхню розмову кореспондент знімав на телефон. Цьому перешкоджала помічниця Пономарьова, намагаючись перекрити огляд для об'єктива камери. Згодом Пономарьов став звинувачувати журналістів, що вони нібито підглядають за приватною бесідою і в якийсь момент вихопив мобільний телефон з рук парламентського кореспондента.

Нагадаємо, у листопаді за фактом перешкоджання роботі журналістів "Схем" у столичному аеропорту "Київ" було порушено кримінальну справу.