ua en ru

За фактом масового отруєння школярів на Закарпатті відкрили справу

За фактом масового отруєння школярів на Закарпатті відкрили справу Фото: на Закарпатті отруїлися 13 дітей

Винним в отруєнні 13 дітей в Хустському районі загрожує до 3 років позбавлення волі

За фактом отруєння 13 дітей у селі Нижнє Селище Хустського району Закарпатської області порушено кримінальну виробництво для встановлення всіх обставин та винних осіб. Про це як повідомили в прес-службі поліції Закарпатській області.

"В інфекційну лікарню з харчовим отруєнням потрапили 13 дітей: сім віком 7 років, п'ятеро у віці 10 років і одна дванадцятирічний дитина", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, слідчі місцевого відділу поліції вже почали за даним фактом кримінальну виробництво. Дана подія кваліфікували по 1 ч. ст.325 Кримінального кодексу (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь).

В даний момент, поліцейські оглядають приміщення школи, спілкуються з потерпілими та їхніми батьками та педагогами. Винним, згідно санкції статті, загрожує штраф, арешт до шести місяців, або максимальна міра - позбавлення волі терміном до трьох років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в школі на Закарпатті сталося масове отруєння учнів, в результаті чого госпіталізували 14 осіб. 22-23 березня у Хустську районну лікарню були доставлені 13 школярів і вагітна вчителька.