ua en ru

За фактом блокування руху транспорту на кордоні України зі Словаччиною порушено справу

За фактом блокування руху транспорту на кордоні України зі Словаччиною порушено справу Фото: пункт пропуску "Ужгород"

Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури Закарпатської області

За фактом блокування транспортних комунікацій на кордоні України зі Словаччиною розпочато кримінальне провадження. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Закарпатської області.

"Ужгородською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом блокування транспортних комунікацій (ч. 1 ст. 279 КК України). Йдеться про блокування транспортних комунікацій поблизу Україно-Словацького кордону шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту - карається штрафом від 50 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років", - йдеться у повідмоленні.

Як зазначається, прокуратура вживає координаційні заходи з метою встановлення обєктивних обставин події та осіб, в діях яких вбачаються ознаки кримінального правопорушення.

Крім того місцеві поліцейські, із застосуванням відеозйомки проводять огляд місця події, першочергові допити осіб, які здійснюють блокування транспортних комунікацій, а також працівників митниці ДФС та прикордонної служби України.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження перебуває на контролі прокуратури Закарпатської області.

За фактом блокування транспортних комунікацій розпочато кримінальне провадження Ужгородською місцевою прокуратурою здійс...

Опубліковано Прокуратура Закарпатської області 18 вересня 2016 р.

Нагадаємо, власники автомобілів з іноземною реєстрацією 17 вересня блокували дорогу, що веде до пункту пропуску "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною.