ua en ru

На Ейфелевій вежі погасили вогні в пам'ять про жертви теракту в Тегерані

На Ейфелевій вежі погасили вогні в пам'ять про жертви теракту в Тегерані Фото: теракти в Тегерані (теракти в Тегерані twitter.com-KWWL)

Ейфелева вежа погасила вогні

Ейфелева вежа увечері 8 червня погасила свої вогні в пам'ять про жертв подвійного теракту, що стався в Тегерані. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці в Twitter споруди.

"Сьогодні ввечері, у 11:45, я вимкну світло , щоб віддати данину пам'яті жертвам нападу в Тегерані", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, вогні на Ейфелевій вежі вже вдруге за останній тиждень гаснуть у пам'ять про жертви терористичних атак. У ніч на 5 червня освітлення одної з головних визначних пам'яток Парижа було погашено через теракт в Лондоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що озброєні люди підійшли до будівлі парламенту Ірану вранці близько 10:15 і відкрили стрілянину по охороні. Особи нападників поки не ідентифіковані. За словами Хоссейна Нахави Хоссейні, офіційного представника Комітету національної безпеки і зовнішньої політики іранського парламенту, один з чотирьох нападників був заарештований. Стрілянина в парламенті Ірану сталася 7 червня.