ua en ru

Євробачення-2017: Рада схвалила закупівлю послуг для конкурсу з переговорної процедурі

Євробачення-2017: Рада схвалила закупівлю послуг для конкурсу з переговорної процедурі Фото: Рада схвалила закупівлю послуг для Євробачення-2017

Перелік цих товарів, робіт та послуг встановлюється на підставі рішення Кабміну

Верховна Рада України підтримала за основу і в цілому законопроект №5319 про внесення змін до прикінцеві та перехідні положення розділу IX закону україни "Про публічні закупівлі" на закупівлю товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні конкурсу Євробачення-2017. За документ проголосували 229 нардепів, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, згідно із законом, перелік цих товарів, робіт та послуг встановлюється на підставі рішення Кабінету міністрів України. При цьому можливість проведення таких закупівель з переговорної процедурі діє до 14 травня 2017 року.

"Термін проведення основної процедури закупівлі - відкриті торги - досить тривалі, що може призвести до того, що мовник-організатор пісенного конкурсу "Євробачення" не встигне купити всі необхідні товари, роботи і послуги для проведення конкурсу. Це в свою чергу, спричинить зрив підготовки пісенного конкурсу "Євробачення" у певні строки та, як наслідок, - його проведення", - сказано в пояснювальній записці до документа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Регламентний комітет ВР повинен надати свій висновок по Новинському до 24 листопада.