ua en ru

Євробачення 2017: до Києва на конкурс вже прибуло понад 600 осіб

Євробачення 2017: до Києва на конкурс вже прибуло понад 600 осіб Фото: Євробачення-2017

Для пришвидшеного пропуску збільшено кількість прикордонних нарядів

У Державній прикордонній службі заявили, що на пісенний конкурс Євробачення-2017 до Києва вже прибуло понад 600 осіб із 41-ї країни. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Заходи щодо пропуску через кордон гостей конкурсу в основному проходять у столичних аеропортах - "Бориспіль" та "Київ". Наразі прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" вже оформили в пріоритетному порядку 97 рейсів, якими прибули як учасники, так і члени команд та гості пісенного конкурсу. Всього ж до столиці вже прибуло понад 600 осіб із 41-ї країни", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що для пришвидшеного пропуску збільшено кількість прикордонних нарядів, які також організовано зустрічають групи делегацій біля трапу літаків. Так, конкурсантів охоронці кордону супроводжують окремими коридорами та в пріоритетному порядку здійснюють процедури їх оформлення.

Крім того, через автомобільні пункти пропуску були оформлені та пропущені майже 100 вантажних автомобілів, якими доставлялося обладнання для проведення заходів пісенного конкурсу.

Нагадаємо, у дні проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 столичне метро працюватиме довше.