ua en ru

"Євросолідарність" підтримала акцію проти призначення Портнова в КНУ

"Євросолідарність" підтримала акцію проти призначення Портнова в КНУ Акція проти Портнова (фото: РБК-Украина)

У Порошенка виступили проти призначення соратника Януковича

Партія "Європейська солідарність" вітає студентів та викладачів Київського національного університету (КНУ) імені Т.Шевченка, а також усіх небайдужих громадян, які долучилися до акції протесту і спільно домоглися скасування наказу ректора КНУ про призначення соратника Януковича Андрія Портнова професором кафедри конституційного права юридичного факультету. Про це йдеться у повідомленні прес-служби політсили.

У Порошенка зазначили, що ця перемога є позитивним сигналом того, що реванш проросійських сил не пройде.

"Європейська солідарність" готова дати рішучу відсіч будь-яким спробам представників "п’ятої колони" Путіна-Януковича, які розраховують на реалізацію сценаріїв Кремля в Україні. Ми підтримуємо активну громадянську позицію студентської молоді, яка виявила небайдужість до політики, закликаємо усі проєвропейські сили і відповідальних громадян згуртуватися навколо європейського майбутнього нашої держави і послідовно чинитимемо спротив реваншу проросійських сил", - йдеться у заяві.

Як повідомляло РБК-Україна, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський звільнив колишнього заступника глави адміністрації Віктора Януковича Андрія Портнова з посади професора.